Протестът на Германия със запушването на уста преди началото на мача срещу

...
Протестът на Германия със запушването на уста преди началото на мача срещу
Коментари Харесай

Само двама национали на Германия искали да протестират

Протестът на Германия със запушването на уста преди началото на мача против Япония на Мондиал 2022 не е бил подсилен единомислещо от играчите.

Отборът воден от Ханзи Флик бе един от тези, които имаха намерение да носят OneLove лента, насърчаваща толерантността към LGBT общността по време на шампионата в Катар. Преди надпреварата обаче ФИФА осведоми участващите страни, че всеки състезател, който излезе на терена с лентата на ръката, ще получи жълт картон, като се разискват и спомагателни наказания.

В първия мач от група Е немският капитан Мануел Нойер не носеше лентата, само че когато тимът театралничи за фотография преди началото на мача, всеки състезател държеше ръката си пред устата си, явен митинг против опасността на ФИФА от наказания. Въпреки това, съгласно отчет на немската социална телевизия " ARD via Bild ", единствено капитанът Нойер и съотборникът му в Байерн Мюнхен Леон Горецка са подкрепили провеждането на спонтанен митинг, a останалите членове на тима са се противопоставили на концепцията.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР